Quinoasalat med rejer
Denne salat med proteinholdig quinoa er utrolig sund og indholder mange gode næringsstoffer. Den mætter og så smager den bare rigtigt dejligt.
Ingredienser
- 3 dl quinoa
- 1 fed finthakket hvidløg
- 0,5 finthakket løg
- 0,5 terning hønsebouillon
- 3 dl vand
- 1 lime
- 400 g rejer
- 1 avokado
- 0,5 finthakket fenikel
- 100 g finhakket soltørrede tomater
- 2 håndfulde babyspinat
- 2 håndfulde rucola
- 1 granatæble
- salt og peber
Sådan gør du
- Steg hvidløg og løg ved medium varme i en gryde indtil løgene er gennemsigtige. Tilsæt quinoa, vand og hønsebouillon. Lad det simre ved svag varme i ca 15 min. Smag til med salt og peber. Afkøl efterfølgende.
- Hak grøntsagerne i mindre stykker og pres saften af limefrugten. Fordel den afkølede quinoa blanding ud på et tallerkener. Anret babyspinat, rucola, avocado, soltørrede tomater, fennikel og rejer. Dryp limesaft henover. Pynt med med granatæblekerner.
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!