Lidt om

Opskrifteriet

Hjerteligt velkommen til Opskrifteriet – et madlavningsunivers, hvor du let og overskueligt kan finde opskrifter og inspiration til din madlavning.

Mit navn er Vibeke, og jeg er en ung kvinde på (46?) år, der er bosat lidt udenfor Århus med min kæreste, kære søn og vores to hunde samt fisk, som vi i øvrigt har flere af end jeg kan tælle.
Min helt store passion og interesse er mad, og jeg har altid sat stor pris på at kunne ’nørde’ i mad og ikke mindst at lave mad.

INSPIRATION
Da jeg desuden også er uddannet sygeplejerske, har jeg særligt en interesse for sund og sygdomsforebyggende mad, hvilket Opskrifteriet også bærer præg af.
Min erfaring inden for madlavning har jeg fået fra min egen hverdag, mine rejser ud i verdenen og ikke mindst mine mange restaurantbesøg – selvfølgelig også gennem min egen kærlighed til alt, der smager godt! Jeg har desuden fået erfaring fra diverse kurser og uddannelser inden for madlavning og madfotografering. Det er derfor også vigtigt for mig, at mad skal se- og være appetitvækkende – selv i en travl og hektisk hverdag.

MADUNIVERSET
Som nævnt tidligere, elsker jeg at bruge min tid på mad og madlavning, men det betyder også, at jeg bruger rigtig meget tid og mange ressourcer i både køkkenet og foran min computer. Jeg håber derfor, at du vil have forståelse for reklame/sponsoreret indhold på Opskrifteriet, da jeg får et lille bidrag, hver gang du køber eller tilmelder dig igennem min side. På denne måde kan jeg fortsætte med at udforme opskrifter til jer i mit lille madunivers.

Har du

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til Opskrifteriet eller mine opskrifter, så er du mere end velkommen til at sende en besked. Dette gøres ved at udfylde formularen til højre, og derved skrive de spørgsmål du måtte sidde inde med. Jeg vil vende tilbage med et svar hurtigst muligt.

Du kan også følge mig her: