Æggewrap med skinke og spinat
Et rigtigt sundt og nemt måltid som smager skønt. Her er der sparet på både kalorier og kulhydrater. Den er også god til at tage med på farten.
Ingredienser
- 2 æg (har du kun stor pande, brug 3 æg)
- 1 knsp salt
- 0,5 spsk olie tilstegning
- 100 g god skinke i strimler
- 1 håndfuld frisk babyspinat
- 2 spsk hytteost
Sådan gør du
- Pisk æggene godt sammen og tilsæt salt.
- Pensl en lille sliplet pande med en smule olie, sæt varmen på lidt over medium. Hæld æggemassen på panden og sæt låg. Du kan også bruge et skærebræt eller lignende som låg. Æggewrappen skal kun stege 1-2 minutter, hold godt øje med den. Den er færdig når æggemassen ikke er flydende mere.
- Læg skinke, spinat og hytteost i wrappen og rul den stramt.
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!