Æggewrap med skinke og spinat

Et rigtigt sundt og nemt måltid som smager skønt. Her er der sparet på både kalorier og kulhydrater. Den er også god til at tage med på farten.
Forb. tid 10 min
Tilb. tid 10 min
Samlet tid 20 min
Ret Æggewrap med skinke og spinat, lowcarb, sund frokost, Sund mad
Antal 1 person

Ingredienser

  • 2 æg (har du kun stor pande, brug 3 æg)
  • 1 knsp salt
  • 0,5 spsk olie tilstegning
  • 100 g god skinke i strimler
  • 1 håndfuld frisk babyspinat
  • 2 spsk hytteost

Sådan gør du
 

  • Pisk æggene godt sammen og tilsæt salt.
  • Pensl en lille sliplet pande med en smule olie, sæt varmen på lidt over medium. Hæld æggemassen på panden og sæt låg. Du kan også bruge et skærebræt eller lignende som låg. Æggewrappen skal kun stege 1-2 minutter, hold godt øje med den. Den er færdig når ægemassen ikke er flydende mere.
  • Læg skinke, spinat og hytteost i wrappen og rul den stramt.
0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering