Myntesalat
Her er en lidt anderledes frisk salat med spinat, mynte og lime. Det passer rigtigt godt med salt fedtfattigt ristet bacon og mandler.
Ingredienser
- 1 håndfuld mynteblade
- 3 håndfulde frisk babyspinatblade
- 140 g fedtreduceret bacontern (Tulip 75% reduceret)
- 10 mandler
- 0,5 lime
- groft salt
- friskkværnet peber
- 100 g asparges
Sådan gør du
- Rist dine bacon tern mørke og sprøde i ovn eller på panden. Sæt den til afkøling.
- Hak dine mandler groft og rist dem på panden. Drys dem med salt. Sæt til afkøling.
- Skyl mynteblade og spinat. Hak dem groft og bland dem sammen. Rens asparges, knæk dem af ved den grove del og hak den gode del i mindre stykker.
- Anret spinat og mynteblandingen på en tallerken. Drys med asparges, mandler og bacon. Kværn lidt peber og drys med groft salt. Pres lidt lime saft over det hele.
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!