Squashfrikadeller med nødder

Disse sunde squashfrikadeller er fuld af god smag og knas af nødder. De smager så godt at kødfrie dage bliver en overraskende fornøjelse.
Arbejdstid 45 min
Tilberedningstid 1 min
Samlet tid 1 t 31 min
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 500 g squash
  • 0,5 tsk salt
  • 0,5 dl finthakkede mandler
  • 2 spsk friske timianblade
  • 3 dl rasp
  • 2 æg
  • friskkværnet peber
  • Olie

Sådan gør du 

  • Riv squashen groft på et rivejern og læg squashen i en sigte. Drys squashen med salt og arbejd det ind i squashen. Squashen skal afdryppe en halv times tid. Herefter pres så meget væde ud som muligt.
  • Tilsæt nødder, timian og rasp til squashen, og smag til med peber og timian (squashene vil formentlig være salte nok fra saltningen). Rør æggene i blandingen et ad gangen, og lad farsen hvile et kvarters tid. Vurdér konsistensen - du skal kunne forme frikadeller med en ske, så måske skal der tilsættes lidt mere rasp. Portionen giver ca. 14 frikadeller.
  • Form cirka 14 squashfrikadeller, og læg disse på en pande i godt varmt olie - skru ned for varmen, og steg frikadellerne gyldne på begge sider.
0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering