Glaseret hamburgerryg

 

Glaseret hamburgerryg

Glaseret hamburgerryg

Luksus udgaven af glaseret hamburgerryg, med masser af smag og en lækker sprød glasering. Perfekt til både hverdag og gæster.
Arbejdstid 20 min
Tilberedningstid 1 t
Samlet tid 1 t 20 min
Ret Glaseret hamburgerryg
Antal 6 personer

Ingredienser

  • 1,5 kg hamburgerryg
  • 2 spsk stærk sennep
  • 25 g stegemargarine
  • 3 spsk brun farin
  • 2 spsk rasp
  • frisk persille
  • frisk løvstikke
  • friske porrer
  • frisk selleritop

Sådan gør du
 

  • Læg hamburgerryggen i en stor gryde. Hæld vandet over, så kødet lige er dækket. Bring gryden i kog. Bind persille, løvstikke, porreblade og selleritop sammen til en lille dusk. Afskum kogevandet og tilsæt suppevisken. Dæmp varmen og læg låg på. Kog hamburgerryggen i 30 min, sluk og lad den trække 20 min i suppen.
  • Tænd ovnen på 200 grader. Fjern plastskindet efter kogningen. Tør hamburgerryggen af med et rent viskestykke. Skær et gittermønster i overfladen af kødet, som vist på foto. Læg den kogte, aftørrede hamburgerryg på risten i ovnen. Placer en bradepande på rillen under risten til at opsamle saften fra kødet. Lad hamburgerryggen dryppe af i ca 10 min.
  • Bland sennep, margarine, farin og rasp. Smør kødet med denne blanding og sæt den midt i ovnen ved 250 grader i ca. 10 min til overfladen er gylden, sprød og boblende. Lad den stå og hvile sig i den slukkede ovn i ca. 15 min.
Glaseret hamburgerryg
0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering