Pasta med svampe

Denne ret er hurtig og nem at lave. Den har en dejlig smag af svampe, sprøde forårsløg, et frisk pift af citron med en skøn sovs til. Bedste pasta på ingen tid.
Arbejdstid 10 min
Tilberedningstid 20 min
Samlet tid 40 min
Antal 2 personer

Ingredienser

  • 500 g frisk pasta
  • 2 forårsløg
  • 500 g svampe (f.eks. champignon, kantareller & østershatte)
  • 2 dl fløde
  • 1 håndfuld Frisk bredbladet persille
  • 1 usprøjtet citron
  • 2 spsk Olie
  • 1 tsk salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du
 

  • Skær rødderne af forårsløgene og hak dem i ca. 1 cm. stykker. Rens svampene, skær dem i 2-3 cm stykker. Lynsteg forårsløg og svampe gyldne i en gryde med olie.
  • Hæld fløden i og lad retten småsimre i 10 min. Tilsæt 2 spsk. citronsaft, en smule reven citronskal, samt salt og peber.
  • Kog pastaen i vand med salt og lidt olie efter anvisning på pakken. Bland svampeblandingen og pastaen i gryden og drys 4 spsk. hakket persille over retten lige inden servering.
0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering