Kødboller med spaghetti
Kødboller med spaghetti er en velsmagende klassiker, som er elsket af børn og voksne. Denne opskrift er nem og tager ingen tid at lave.
Ingredienser
- 500 g hakket oksekød
- 2 tsk salt
- 1 æg
- 1 finthakket løg
- 1 tsk paprika
- 1 tsk revet muskatnød
- olivenolie
- 200 ml tomatpuré (ikke koncentreret)
- 400 g spaghetti
- 1 tsk sukker
- salt
- friskkværnet peber
- 50 g revet parmesan
- 1 lille bundt frisk basilikum
Sådan gør du
- Rør kød sammen med salt, indtil det samler sig. Tilsæt æg, fintrevet løg, paprika og muskatnød. Rør grundigt. Form små kugler på cirka 3-4 centimeter i diameter og steg dem gyldne på en varm pande.
- Tilsæt tomatpure, salt, peber samt sukker og lad det simre i ca. 10 min. Kog spaghettien imens.
- Drys ost og basilikumblade hen over retten før servering.
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!