Sesam kylling

En lækker salat med smagfuld kylling med ristet sesamfrø. Knasende lækkert og nemt at lave.
Arbejdstid 20 min
Tilberedningstid 20 min
Samlet tid 40 min
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 500 g kyllingeinderfileter
  • 3 æg
  • 2 dl lyse sesamfrø
  • 1 tsk salt
  • 0,5 dl neutral olie

Sådan gør du 

  • Skær kyllingefilleterne i mundrette størrelser og dup dem tørre med køkkenrulle. Varm olien op på en stor pande. Pisk æg med en gaffel. Bland sesamfrø med salt. Vend først kyllingen i æg, derefter i sesamfrø.
  • Steg kyllingestykkerne til de er gyldne. Læg kyllingestykkerne på fedtsugende papir og lad dem køle af. Note: Ved tykke stykker kylling, som ikke bliver helt gennemstegt på panden. Steg dem færdig i ovnen på 200 grader.
  • Bland en salat som du kan lide. F.eks. sukkerærter, gulerødder, peberfrugter, kinakål, ærter evt lidt frisk chili. Mix kylling og salat. Smager godt med sød chilisauce og citron skiver.
0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering