Sesam kylling
En lækker salat med smagfuld kylling med ristet sesamfrø. Knasende lækkert og nemt at lave.
Ingredienser
- 500 g kyllingeinderfileter
- 3 æg
- 2 dl lyse sesamfrø
- 1 tsk salt
- 0,5 dl neutral olie
Sådan gør du
- Skær kyllingefilleterne i mundrette størrelser og dup dem tørre med køkkenrulle. Varm olien op på en stor pande. Pisk æg med en gaffel. Bland sesamfrø med salt. Vend først kyllingen i æg, derefter i sesamfrø.
- Steg kyllingestykkerne til de er gyldne. Læg kyllingestykkerne på fedtsugende papir og lad dem køle af. Note: Ved tykke stykker kylling, som ikke bliver helt gennemstegt på panden. Steg dem færdig i ovnen på 200 grader.
- Bland en salat som du kan lide. F.eks. sukkerærter, gulerødder, peberfrugter, kinakål, ærter evt lidt frisk chili. Mix kylling og salat. Smager godt med sød chilisauce og citron skiver.
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!