Græsk farsbrød

Opskrift på verdens bedste græsk farsbrød
Opskrift på verdens bedste græsk farsbrød

Græsk farsbrød

Farsbrødet er et kæmpe hit hos os. Det er lidt sprød udenpå, dejligt svampet indeni og har masser af smag. Så gør det heller ikke noget, at arbejdstiden er minimal.
Forb. tid 15 min
Tilb. tid 1 min
Samlet tid 1 t 1 min
Ret farsbrød, græsk farsbrød, livret, nem mad, verdens bedste
Køkken Aftensmad, Efterårsmad, Lam, Verdensmad, Vintermad
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 400 g hakket lammekød alternativ hakket oksekød
  • 2 æg
  • 2 revet eller finthakket løg
  • 3 fed presset hvidløg
  • 1 dl piskeføde
  • 1 dl mælk
  • 2,5 dl havregryn
  • 0,5 dl hvedemel
  • 1 spsk finthakket frisk timian
  • 1 spsk finthakket rosmarin
  • 3 spsk finthakket soltørrede tomater i olie
  • 1 dl halve, sorte oliven uden sten
  • 150 g smuldret feta
  • 600 g kartofler eller rodfrugter

Sådan gør du
 

  • Bland alle ingredienser med en håndmixer, på nær oliven, feta og kartofler. Tilsæt oliven og smuldret feta, rør rund med en ske.
  • Form et "brød" i et indfast fad. Rens og skær dine kartofler/rodfrugter i grove stykker. Læg dem langs siderne af det græske farsbrød.
  • Bages i ovnen ved 180 grader i ca 45 min.
  • Smager skønt med tzatziki og en frisk græsk salat.
Tried this recipe?Let us know how it was!
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering