Græsk farsbrød

 

Græsk farsbrød

Græsk farsbrød

Farsbrødet er et kæmpe hit hos os. Det er lidt sprød udenpå, dejligt svampet indeni og har masser af smag. Så gør det heller ikke noget, at arbejdstiden er minimal.
Arbejdstid 15 min
Tilberedningstid 1 t
Samlet tid 1 t 15 min
Ret græsk farsbrød
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 400 g hakket lammekød alternativ hakket oksekød
  • 2 æg
  • 2 revet eller finthakket løg
  • 3 fed presset hvidløg
  • 1 dl piskeføde
  • 1 dl mælk
  • 2,5 dl havregryn
  • 0,5 dl hvedemel
  • 1 spsk finthakket frisk timian
  • 1 spsk finthakket rosmarin
  • 3 spsk finthakket soltørrede tomater i olie
  • 1 dl halve, sorte oliven uden sten
  • 150 g smuldret feta
  • 600 g kartofler eller rodfrugter

Sådan gør du
 

  • Bland alle ingredienser med en håndmixer, på nær oliven, feta og kartofler. Tilsæt oliven og smuldret feta, rør rund med en ske.
  • Form et "brød" i et ildfast fad. Rens og skær dine kartofler/rodfrugter i grove stykker. Læg dem langs siderne af det græske farsbrød.
  • Bages i ovnen ved 180 grader i ca 45 min.
  • Smager skønt med tzatziki og en frisk græsk salat.
Græsk farsbrød
0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering