
Græsk farsbrød
Farsbrødet er et kæmpe hit hos os. Det er lidt sprød udenpå, dejligt svampet indeni og har masser af smag. Så gør det heller ikke noget, at arbejdstiden er minimal.
Ingredienser
- 400 g hakket lammekød alternativ hakket oksekød
- 2 æg
- 2 revet eller finthakket løg
- 3 fed presset hvidløg
- 1 dl piskeføde
- 1 dl mælk
- 2,5 dl havregryn
- 0,5 dl hvedemel
- 1 spsk finthakket frisk timian
- 1 spsk finthakket rosmarin
- 3 spsk finthakket soltørrede tomater i olie
- 1 dl halve, sorte oliven uden sten
- 150 g smuldret feta
- 600 g kartofler eller rodfrugter
Sådan gør du
- Bland alle ingredienser med en håndmixer, på nær oliven, feta og kartofler. Tilsæt oliven og smuldret feta, rør rund med en ske.
- Form et "brød" i et ildfast fad. Rens og skær dine kartofler/rodfrugter i grove stykker. Læg dem langs siderne af det græske farsbrød.
- Bages i ovnen ved 180 grader i ca 45 min.
- Smager skønt med tzatziki og en frisk græsk salat.

Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!