Bagte rødbeder
Bagte rødbeder er dejlig søde og møre stykker rodfrugt, som passer rigtigt godt til de fleste hovedretter og forretter. Kan også snittes og bruges i salater.
Ingredienser
- 12 små rødbeder
- 3 spsk balsamico
- 3 spsk olie
- 0,5 tsk fint revet muskatnød
- salt
- peber
Sådan gør du
- Skræl og vask rødbederne. Halver dem evt for kortere bagetid.
- Bland balsamico og olie, vend rødbederne i væsken.
- Læg rødbederne på en bageplade med bagepapir. Drys med salt, peber og fint revet muskatnød. Bages ved 200 grader varmluft cirka 40-60 min til rødbederne er møre. Bagetiden afhænger af rødbedernes størrelse. Stik i dem med en kødpind eller gaffel, for at mærke om de er møre.
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!