Søde kartoffel chips

Har man overskud til at lave disse sprøde og rustikke søde kartoffel chips, kan man hurtigt imponere sine gæster og familie. Der er lidt gourmet over dem og de smager bare bedre hjemmelavede.
Arbejdstid 20 min
Tilberedningstid 20 min
Samlet tid 1 t 20 min
Ret chips, hyggemad, Snacks, søde kartofler, sprøde chips
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 10 søde kartofler gerne små / lange
  • vindruekerneolie
  • groft salt af god kvalitet

Sådan gør du 

  • Vask og tør kartoflerne grundigt. Skær i tynde skiver på et mandolinjern, et rivejern eller med en skarp kniv.
  • Steg de søde kartoffelskiver gyldne i vindruekerneolie. Når de er gyldne, tag dem op af olien og læg dem på en bageplade med bagepapir.
  • Bages i ovnen ved 70 grader til de er tørre. bagetiden afhænger af tykkelsen på dine chips. Drys med rigelig groft salt.
0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering