Cornflakes kager, lækker opskrift på knasende søde ckoloadekager.

 

Cornflakes kager, lækker opskrift på knasende søde ckoloadekager.

Cornflakes kager

Cornflakes kager er super lækre knasende søde chokolade bidder. De skal opbevares i køleskabet og serveres kolde. Må tilstå, at de stirrer altid på mig uimodståeligt, hver gang jeg åbner mit køleskab. Derfor forsvinder de ret hurtigt, hjemme hos os. Vil tænke de nok kan holde 4-5 uger, måske mere. Vi får altid spist dem inden for en uges tid, da de er svære at holde sig fra. Opskriften faktisk er meget nem og også ret billig, selvom de smager både dyrt og som et stort arbejde 😉 Disse lækre kager har været på min livret liste siden jeg var barn. Ja, sådan en har jeg faktisk. Cornflakes kager er stadig en af mine favoritkager, den dag i dag...og en fast del af min familiens traditioner til jul. De kommer altid på bordet med småkager og konfekt.
Arbejdstid 1 t
Samlet tid 1 t
Ret Cornflakes kager
Antal 40 kager - afhængig af størrelsen.

Ingredienser

  • 250 g palmin
  • 250 g flormelis
  • 100 g kakao
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 75 g rosiner
  • 100 g cornflakes

Sådan gør du 

  • Smelt palmin i en gryde på svag varme. Afkøl det lidt.
  • Hæld lidt kogende vand over rosinerne og lad dem stå et par minutter inden vandet sies fra.
  • Bland kakao, flormelis og vaniljesukker. Hæld det i palminen, lidt af gangen under omrøring. Bland rosinerne i massen.
  • Når blandingen er afkølet, men ikke stivnet, røres cornflakes i.
  • Kagerne sættes på en plade beklædt med bagepapir, med en børneske/ dessertske. Sættes på køl til de er stivnet. Læg cornflakes kagerne i en lufttæt beholder og opbevar dem på køl.
Cornflakes kager, lækker opskrift på knasende søde ckoloadekager.

Historien bag opskriften

Denne opskrift har fulgt mig siden min barndom og nu har min mor givet den til mig. Cornflakes kagerne har altid været en fast del af julen. Af alle julens lækkeriet, har disse kager altid været nummer 1 for mig. Verdens bedste julekager syntes jeg, både som barn og som voksen. Jeg går lidt og tænker, om det kunne være en lækker variant med lidt hakket Daim i dem...det kan måske blive næste opskrift.
0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering