
Syltede rødløg
Syltede rødløg er så nem en opskrift, at man næsten ikke kan forstå det fantastiske resultat. Søde og syrlige smukke pink løgringe, som kan bruges på smørrbrød, i sandwich, til aftansmaden osv. Med en arbejdstid på kun 15 minutter, er det et absolut tiden værd. De plejer at holde sig en lille uges tid, hvis de ikke er spist inden da 😉
Ingredienser
- 2 rødløg i tynde ringe
- 1 dl sukker
- 1 dl lagereddike, ufarvet
- 1 dl vand
- 1 spsk citronsaft ,kan udelades
Sådan gør du
- Kom sukker, vand og eddike i kog i en gryde.
- Tilsæt løg og kog dem i 2 min.
- Tag løgringene op med en hulske. Hæld dem i ned i et glas. Kog lagen ved kraftig varme og uden låg i cirka 5 minutters tid, indtil der er cirka 1 dl tilbage.
- Hæld citronsaften og lagen over løgene. Luk med et tætsluttende låg, feks et patentglas og opbevar i køleskabet.

Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!