Mandariner med chokolade
Lækker mad behøver ikke være avanceret. Disse simple mandariner med chokolade er flotte, hurtige, sjove og smager skønt. Kan selvfølgelig laves med mange forskellige slags frugt.
Ingredienser
- 2 mandariner i skiver
- ca 200 g hakket chokolade Der bliver nødt til at være lidt rigelig chokolade, så der er noget at dyppe i.
- 100 g hakkede nødder
Sådan gør du
- Lav mandarinerne kort tid inden de skal spises. Smelt den groft hakkede chokolade forsigtigt over et vandbad, så snart det begynder at smelte fjern chokoladen fra vandbadet og rør rundt til det er helt opløst. Det skal ikke varmes mere end højst nødvendigt.
- Dyp mandarinerne i den flydende chokolade og drys med hakkede nødder. Jeg har brugt pistacie nødder. Lad dem stivne på bagepapir, gerne et køligt sted. Du kan godt sætte det i køleskabet, men chokoladens farve bliver lidt grå og glansløs af det.
- Mandarinerne skal spises samme dag, som de er lavet.
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!