Stegte nudler med tigerrejer
En dejlig nem opskrift som har en skøn kombination af sødt og salt, sprødt og blødt med et snært af chili og ingefær.
Ingredienser
- 400 g sorte tigerrejer
- 0,5 finthakket rød chili, uden kerner
- 2 fed finthakket hakket hvidløg
- 1 cm revet ingefær
- 100 g svampe i grove stykker
- 1 løg i både
- 100 g bønnespirer
- 2 forårsløg i fine skiver
- 2 spsk spsk østersauce
- Soyasauce
- Ægnudler
- 100 g salte peanuts
Sådan gør du
- Kog nudlerne, som anvisning på pakken. Når de er færdigkogt hældes vandet fra gryden, men lad en smule vand blive tilbage (så bliver de ikke tørre) og stil nudlerne til side.
- Pil og rens rejerne. I en stor gryde eller wok, svits rejerne sammen med hvidløg, chili og ingefær i olie i ca. 2 minutter. Hæld indholdet i en skål og sæt til side.
- Svits herefter resten af grøntsagerne i ca 4-5 min til de er let møre. Vend nudler, rejer og grøntsager sammen i gryden og tilsæt østersauce. Tilsæt soyasauce efter smag. Server med citron eller lime, samt groft hakkede peanuts.
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!