Sprøde kammuslinger med grønne asparges og ris

Lækre sprøde kammuslinger med en uimodståelig sauce som passer perfekt til. Denne ret er ikke kun hurtig klaret, den vil også overraske dine smagsløg.
Arbejdstid 25 min
Tilberedningstid 25 min
Samlet tid 50 min
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 12 store kammuslinger
  • 1 dl dl majsmel
  • 70 g sesamfrø
  • 400 g grønne asparges
  • 0,5 dl vand
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk vermouth eller sherry
  • 2 spsk sojasauce
  • 2 tsk sukker
  • 1 citron

Sådan gør du 

  • Vend kammuslingerne i majsmel og steg dem på en teflon pande ved høj varme i en god sjat olie. Steg indtil de bliver godt gyldne og tag dem op. Rul dem i sesamfrø. Hæld fedtstoffet fra panden og tør af med køkkenrulle.
  • Knæk den trævlede ende af aspargesene af og skær evt resten i mundrette stykker. Hæld lidt ny olie på panden sammen med revet eller presset hvidløg. Tilsæt vand rørt med 1 tsk majsmel på panden sammen med vermouth/sherry, sojasauce og sukker.
  • Lad asparges simre med saucen under omrøring i et par minutter. Server evt med ris, ærter og lidt citron.
0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering