
Sildesalat med rødbede
Den her sildesalat har jeg ofte i køleskabet. Den smager skønt og kan snildt holde sig 3-4 dage på køl. Der findes mange varianter af sildesalat, den her har et godt bid, pga de forskellige teksturer, og så får den en smuk farve fra rødbederne. Sildesalat smager virkelig godt på en grov rugbrød, men den fungerer også på en knækbrød eller grovkiks. Hvis du har et par kogte kartofler fra dagen før, så prøv med et par skiver under sildesalaten, det er mums.
Ingredienser
- 125 g mayonnaise
- 2 tsk rødbedesaft
- 1 tsk dijonsennep
- 1 spsk helt finthakket løg
- 100 g rødbeder i tern
- 50 g æble i tern
- 100 g marinerede sild i tern
- 25 g cornichoner (syltede små agurker) i skiver
Sådan gør du
- Bland mayonnaise med rødbedesaft og sennep.
- Tilsæt de resterende ingredienser og rør sildesalaten sammen.
- Lad den gerne trække en time inden servering.

Historien bag opskriften
SE
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!