Kødboller med spaghetti
Kødboller med spaghetti er en velsmagende klassiker, som er elsket af børn og voksne. Denne opskrift er nem og tager ingen tid at lave.
Arbejdstid 10 min
Tilberedningstid 20 min
Samlet tid 40 min
- 500 g hakket oksekød
- 2 tsk salt
- 1 æg
- 1 finthakket løg
- 1 tsk paprika
- 1 tsk revet muskatnød
- olivenolie
- 200 ml tomatpuré (ikke koncentreret)
- 400 g spaghetti
- 1 tsk sukker
- salt
- friskkværnet peber
- 50 g revet parmesan
- 1 lille bundt frisk basilikum
Rør kød sammen med salt, indtil det samler sig. Tilsæt æg, fintrevet løg, paprika og muskatnød. Rør grundigt. Form små kugler på cirka 3-4 centimeter i diameter og steg dem gyldne på en varm pande.
Tilsæt tomatpure, salt, peber samt sukker og lad det simre i ca. 10 min.
Kog spaghettien imens.
Drys ost og basilikumblade hen over retten før servering.