Tomatsuppe, cremet og fyldig
Denne suppe er mild, cremet, smagfuld med bløde toner. Både børn og voksne er vilde med denne suppe. Det er også en smart måde at få flere grøntsager i kosten.
Ingredienser
- 3 ds flåede hakkede tomater
- 2 porrer
- 1 finthakket løg
- 4 gulerødder i skiver
- 3 kartofler i tern
- 2 fed hakket hvidløg
- 1 lille dåse koncntreret tomatpuré
- 1 liter hønseboullion
- 3 spsk olivenolie
- 3 spsk mascarpone
- salt
- friskkværnet peber
- evt frisk basilikum
Sådan gør du
- Løg, hvidløg og porer steges bløde i en gryde med olivenolie. Tilsæt kartofler og gulerødder som varmes igennem under omrøring. Derefter tilsættes tomater på dåse, tomatpuré og bouillon. Det skal simre 20 minutter.
- Gryden tages af varmen og herefter blendes suppen med stavblenderen. Tilsæt mascarponen til konsistensen rigtig. Smag til med salt og peber. Suppen smager godt med brød til. Pynt evt med frisk basilikum.
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!