Sund muslibar

Sund muslibar
Sund muslibar

Sund muslibar

Forkæl dig selv med knasende sprøde søde myslibarer, et sund alternativ til slik og chokolade, samtidig smager de fantastisk og giver en god mæthed.
Forb. tid 10 min
Tilb. tid 40 min
Samlet tid 1 t 20 min
Ret Sund snack
Køkken Lav mad med børn, Mad til børn, Madpakker til børn, Snacks
Antal 20 stykker, ca

Ingredienser
  

  • 200 g mandler (eller andre nødder)
  • 5 dl grov valsede havregryn
  • 2 dl hørfrø
  • 1 dl solsikkekerner
  • 2 dl ahornsirup
  • 1 dl rosiner
  • 1 dl tørret tranebær
  • 1 dl peanutbutter
  • 2 æg

Sådan gør du
 

  • Forvarm ovnen på 175 grader (varmluft). Hak mandlerne groft og bland dem sammen med havregryn, solsikkekerner og hørfrø. Bag dem på en bageplade i 10-15 min, vendes jævnligt. Bland ahornsirup, peanutbutter og æg. Tilsæt den ristede nøddeblanding, rosiner og tranebær. Hæld massen i en stor form eller flere små.
  • Bagetid ca 15-20 min, til det er let gyldent. Pas på de ikke bliver for mørke. Stil formen til afkøling. Skær ud i stykker, når det er helt afkølet. Holdbarhed ca 1 måned i en lufttæt beholder, evt med bagepapir så de ikke klistrer sammen.
Tried this recipe?Let us know how it was!
2 replies
    • Vipoan73
      Vipoan73 siger:

      Ja, det kender jeg godt. Hjemme hos os må jeg også nogen gange rette ind, når der skal tages hensyn til hvad familien kan lide. Jeg tror dog, at chancen for succes med muslibarene er rigtig god – de smager nemlig skønt. God fornøjelse. De bedste hilsener, Vibeke.

      Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering