Andebryst i ovn
Andebryst i ovn er en super nem måde, at få hænderne fri til andre gøremål. Det er jo lige før, man ikke kan kalde det en opskrift, men måske nærmere et godt tip. Desuden kan jeg godt lide, at slippe for alt for meget stegeos fra panden. Jeg syntes denne måde, at lave andebryst på er nemmere og bliver lige så godt som pandestegt. Det kan også være en praktisk tilgang, hvis man feks skal lave mange andebryster på en gang.Hos os spiser vi ofte chili blommechutney og pastasalat til, men der er meget som passer godt til and.
Ingredienser
- 2 andebryst
- salt og peber
Sådan gør du
- Opvarm ovnen til 210 grader varmluft.
- Rids fedtsiden af andebrystet i tern og gnid det godt med salt og peber.
- Steg på en meget varm pande andebrystet gyldent på begge sider, det tager ca 2 min på hver side.
- Sæt andebrystet i den varme ovn i et ovnfast fad i ca 25-30 min, herefter tages det ud og hviler i 10 min indpakket i stanniol. Husk stegetiden kan variere, fra ovn til ovn.
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!