Andebryst i ovn

Andebryst i ovn
Andebryst i ovn

Andebryst i ovn

Andebryst i ovn er en super nem måde, at få hænderne fri til andre gøremål. Hos os spiser vi ofte chili blommechutney og pastasalat til, når tiden er knap.
Forb. tid 5 min
Tilb. tid 50 min
Samlet tid 1 t 40 min
Køkken And, Festmad, Mortens aften
Antal 2 personer

Ingredienser
  

  • 2 andebryst
  • salt og peber

Sådan gør du
 

  • Opvarm ovnen til 210 grader varmluft.
  • Rids fedtsiden af andebrystet i tern og gnid det godt med salt og peber.
  • Steg på en meget varm pande andebrystet gyldent på begge sider, det tager ca 2 min på hver side.
  • Sæt andebrystet i den varme ovn i et ovnfast fad i ca 25-30 min, herefter tages det ud og hviler i 10 min indpakket i stanniol.
Tried this recipe?Let us know how it was!
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering