
Pandekager
En helt klassisk opskrift på gode gammeldags danske pandekager. Spis dem med is og karamel sauce, eller hvad du kan lide.
Ingredienser
- 125 g mel
- 3 dl mælk
- 2 æg
- 2 spsk sukker
- 1 tsk salt
- 0,5 tsk kardemomme
- 2 spsk neutral olie
- 50 g smør
Sådan gør du
- Rør mel og mælk til en jævning. Pisk æg, sukker, olie og salt i.
- Opvarm panden og kom en smule smør på, fordel ca 3 spsk. dej.
- Bag pandekagen over jævn varme til dejen er stivnet og kanten er lys brun.Vend pandekagen og bag den på den anden side. Bag de næste pandekager og tilsæt kun lidt ekstra fedtstof hver gang. Serveres lune med f.eks is og syltetøj.

Historien bag opskriften
Test
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!