![Amerikanske pandekager](https://opskrifteriet.dk/wp-content/uploads/2020/09/Amerikanske-pandekager-1.jpg)
Brunch pandekager
En helt klassisk opskrift på amerikanske brunch pandekager som de er bedst. Spis dem med ahornsirup og frugt.
Ingredienser
- 4 dl kærnemælk
- 1 æg
- 250 g hvedemel
- 1 tsk natron
- 3 tsk sukker
- 0,5 tsk salt
- smør til stegning
Sådan gør du
- Pisk æg og kærnemælk sammen.
- Bland alle de tørre ingredienser og pisk blandingen i skålen lidt af gangen.
- Smelt en smule smør i en pande og tilsæt ca 1/3 dl dej per pandekage. Pas på ikke at have for meget varme på blusset. Vend pandekagen når når den bliver gylden. De skal ca have to min på hver side.
![Amerikanske pandekager](https://opskrifteriet.dk/wp-content/uploads/2020/09/Amerikanske-pandekager-1.jpg)
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!