
Chokolademuffins
Bløde svampede fugtige chokolademuffins med en god smag af chokolade og chokoladestykker. Spis denne lækre muffin lidt vaniljeis.
Ingredienser
- 250 g sukker
- 3 æg
- 200 g finthakket mørk chokolade
- 200 g smør
- 200 g hvedemel
- 30 g kakaopulver, usødet
- 1 vaniljestang
- 1,5 tsk bagepulver
- 2 dl mælk
- 0,5 tsk salt
- 50 g mørk chokolade grofthakket
Sådan gør du
- Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Bland vaniljekornene med sukker og æg. Pisk sammen til en luftig masse.
- Smelt smør i en gryde ved lav varme, tag derefter gryden af varmen. Rør med det samme de 200 g mørk chokolade i det smeltede smør og rør godt rundt til al chokoladen er smeltet og lidt kølet af. Bland chokolade og smørblandingen i æggesnapsen, sammen med mælk.
- I en ny skål blandes mel, salt, kakao, 50 g chokolade og bagepulver grundigt. Det hele røres i chokolademassen. Hæld dejen i 14 muffinforme og bag ved 175 grader alm. oven i ca 20 min.

Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!