
Hurtig laks med frisk pasta
Rigtigt hurtig og velsmagende mad med få ingredienser, når tiden er knap. Kombinationen af laks, ost og pasta er bare uimodståelig. Børn elsker også retten, da osten er usynlig.
Ingredienser
- 600 g laksefilet uden skind og ben
- 600 frisk pasta
- 3 dl fløde
- 2 dl parmesanost
- 0,5 tsk salt
- 1 bundt frisk basilikum
- 1 dl ristede solsikkefrø kan erstattes med mandler, græskarkerne mv.
Sådan gør du
- Skær laksen i små stykker og drys med lidt salt . Hæld fløden i en bred gryde og giv det et lille opkog , tilsæt revet parmesan og rør godt .
- I mens sauce simrer tilsæt laks. Rør rundt, så at saucen dækker. Sæt låg på og tag gryden væk fra varmen. Laksen er kogt på to minutter . Kog den friske pasta ifølge pakkes instruktioner. Si vandet fra og hæld pastaen i en dyb tallerken . Hæld laks og sauce forsigtigt over .
- Pynt med frisk basilikum og ristede solsikkekerner.

Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!