Stegt andebryst
Stegt andebryst er dejligt hurtigt og nemt at lave, når man ikke lige har tid og behov for en hel andesteg. Denne opskrift sikrer dig et godt resultat med sprødt skind.
Ingredienser
- 2 andebryster, renset for fjer og blod
- salt
- peber
Sådan gør du
- Rids skindet med en skarp kniv, indtil lige før kødet starter. Rids gerne diagonalt med ca 1 cm i mellem, og igen vinkelret - så du får et ternet mønster. Gnub med salt og peber, skindet skal have rigeligt salt.
- Steg andebrystet med skindsiden nedad, på en kold pande. Skru op til kraftig varme og steg i ca. 2-4 min indtil til fedtet er i gang med at smelte. Skru ned til svag varme i yderligere ca 10 min. Vend andebrystet og steg på kødsiden i ca 10 min.
- Tag andebrystet af panden og lad det hvile tildækket i ca 10 min. Herefter skæres brystet i skiver og serveres.
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!