Hurtige fiskefrikadeller

 

Hurtige fiskefrikadeller

Hurtige fiskefrikadeller

Skal aftensmaden være sund og laves i en hurtig vending, kan jeg varmt anbefale disse fiskefrikadeller. Dette er en nem og hurtig opskrift, som smager dejligt.
Arbejdstid 25 min
Tilberedningstid 25 min
Samlet tid 50 min
Ret Hurtige fiskefrikadeller
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 400 g torskefilet
  • 1 hakket løg
  • 1 æg
  • 2 tsk citronsaft
  • 1 spsk hvedemel
  • 1 spsk rasp
  • 1 dl mælk
  • 1 tsk salt
  • 1 knsp peber
  • 2 tsk olie

Sådan gør du 

  • Skær fisk og løg i grove stykker. Hak det kortvarigt med salt i en foodprocessor. Tilsæt halvdelen af mælken, citronsaft, æg, hvedemel, rasp og peber. Brug den resterende halvdel af mælken til at justere konsistensen. Hvis du har tid, har fasen godt af at hvile en times tid i køleskabet.
  • Form farsen med en ske og steg frikadellen i olie på en middelvarm pande med slip-let belægning, til fiskefrikadellerne er gyldne. De skal have ca 4 min på hver side.
  • I min familie er favoritten med remulade og kartofler som tilbehør, men hvis vi kun er voksne står valget ofte på ris og sød chilisauce.
Hurtige fiskefrikadeller
0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering