
Hurtige fiskefrikadeller
Skal aftensmaden være sund og laves i en hurtig vending, kan jeg varmt anbefale disse fiskefrikadeller. Dette er en nem og hurtig opskrift, som smager dejligt.
Ingredienser
- 400 g torskefilet
- 1 hakket løg
- 1 æg
- 2 tsk citronsaft
- 1 spsk hvedemel
- 1 spsk rasp
- 1 dl mælk
- 1 tsk salt
- 1 knsp peber
- 2 tsk olie
Sådan gør du
- Skær fisk og løg i grove stykker. Hak det kortvarigt med salt i en foodprocessor. Tilsæt halvdelen af mælken, citronsaft, æg, hvedemel, rasp og peber. Brug den resterende halvdel af mælken til at justere konsistensen. Hvis du har tid, har fasen godt af at hvile en times tid i køleskabet.
- Form farsen med en ske og steg frikadellen i olie på en middelvarm pande med slip-let belægning, til fiskefrikadellerne er gyldne. De skal have ca 4 min på hver side.
- I min familie er favoritten med remulade og kartofler som tilbehør, men hvis vi kun er voksne står valget ofte på ris og sød chilisauce.

Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!