Hurtig kylling i karry

Hurtig aftensmad på 25 min, når tiden er knap. Denne kylling i karry har masser af smag og en dejlig flødesauce til. Server evt med ris, pasta eller kartofler.
Forb. tid 10 min
Tilb. tid 25 min
Samlet tid 50 min
Ret hurtig mad, Kylling i karry
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 4 kyllingebryster
  • Olie til stegning
  • 2 spsk karry
  • 1 tsk salt
  • 1 dl piskefløde
  • 1 dl vand
  • 800 g frossen grøntsagsblanding
  • friskkværnet peber

Sådan gør du
 

  • Steg kyllingen gylden på begge sider i olie i en stor pande eller gryde. Drys karry på og steg videre et par min. Tilsæt salt, peber, fløde, vand og rør rundt. Tilsæt grøntsagerne og rør lidt.
  • Læg låg på og lad simre i ca. 15 minutter. Kyllingen skal være gennemstegt og grøntsagerne gennemvarme. Smag til med salt og peber og server.
0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering