Hurtig kylling i karry

 

Hurtig kylling i karry

Hurtig kylling i karry

Hurtig aftensmad på 25 min, når tiden er knap. Denne kylling i karry har masser af smag og en dejlig flødesauce til. Server evt med ris, pasta eller kartofler.
Arbejdstid 10 min
Tilberedningstid 15 min
Samlet tid 25 min
Ret Hurtig kylling i karry
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 4 kyllingebryster
  • olie til stegning
  • 2 spsk karry
  • 1 tsk salt
  • 1 dl piskefløde
  • 1 dl vand
  • 800 g frossen grøntsagsblanding
  • friskkværnet peber

Sådan gør du
 

  • Start evt med at koge ris.
  • Steg kyllingen gylden på begge sider i olie i en stor pande eller gryde. Drys karry på og steg videre et par min. Tilsæt salt, peber, fløde, vand og rør rundt. Tilsæt grøntsagerne og rør lidt.
  • Læg låg på og lad simre i ca. 15 minutter. Kyllingen skal være gennemstegt og grøntsagerne gennemvarme. Smag til med salt og peber og server.
Hurtig kylling i karry
0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering