
Hurtig kylling i karry
Hurtig aftensmad på 25 min, når tiden er knap. Denne kylling i karry har masser af smag og en dejlig flødesauce til. Server evt med ris, pasta eller kartofler.
Ingredienser
- 4 kyllingebryster
- olie til stegning
- 2 spsk karry
- 1 tsk salt
- 1 dl piskefløde
- 1 dl vand
- 800 g frossen grøntsagsblanding
- friskkværnet peber
Sådan gør du
- Start evt med at koge ris.
- Steg kyllingen gylden på begge sider i olie i en stor pande eller gryde. Drys karry på og steg videre et par min. Tilsæt salt, peber, fløde, vand og rør rundt. Tilsæt grøntsagerne og rør lidt.
- Læg låg på og lad simre i ca. 15 minutter. Kyllingen skal være gennemstegt og grøntsagerne gennemvarme. Smag til med salt og peber og server.

Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!