![](https://opskrifteriet.dk/wp-content/uploads/2020/09/thai-svinekoed-med-groenne-boenner.jpg)
Thai svinekød med grønne bønner
En hurtig og meget lækker ret med masser af sødme, hvidløg, chili og fish sauce.
Ingredienser
- 4 dl jasmin ris
- 500 g hakket svinekød
- Olie
- 5 fed finthakket hvidløg
- 0,5-1 finthakket rød chili
- 4 spsk sukker
- 200 g grønne bønner (evt frosne)
- fish sauce
- 100 g majs
Sådan gør du
- Kog ris efter anvisning på emballagen.
- Steg kødet i rigelig olie. Hak hvidløg og chili og steg med. Når kødet er gyldent, drysses sukker over og retten svitser, indtil sukkeret er brunet. Tag kødet fra panden.
- Skær bønnerne i mindre stykker. Hæld lidt mere olie på panden og svits bønnerne ca 1 min.
- Hæld 0,5 dl vand på panden og lad bønnerne et par minutter. Bland ris med kød og bønner, smag til med fish sauce og server.
![](https://opskrifteriet.dk/wp-content/uploads/2020/09/thai-svinekoed-med-groenne-boenner.jpg)
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!