
Thai svinekød med grønne bønner
En hurtig og meget lækker ret med masser af sødme, hvidløg, chili og fish sauce.
Ingredienser
- 4 dl jasmin ris
- 500 g hakket svinekød
- Olie
- 5 fed finthakket hvidløg
- 0,5-1 finthakket rød chili
- 4 spsk sukker
- 200 g grønne bønner (evt frosne)
- fish sauce
- 100 g majs
Sådan gør du
- Kog ris efter anvisning på emballagen.
- Steg kødet i rigelig olie. Hak hvidløg og chili og steg med. Når kødet er gyldent, drysses sukker over og retten svitser, indtil sukkeret er brunet. Tag kødet fra panden.
- Skær bønnerne i mindre stykker. Hæld lidt mere olie på panden og svits bønnerne ca 1 min.
- Hæld 0,5 dl vand på panden og lad bønnerne et par minutter. Bland ris med kød og bønner, smag til med fish sauce og server.

Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!