Hurtig kylling i karry
Hurtig aftensmad på 25 min, når tiden er knap. Denne kylling i karry har masser af smag og en dejlig flødesauce til. Server evt med ris, pasta eller kartofler.
Arbejdstid 10 min
Tilberedningstid 15 min
Samlet tid 25 min
Ret Hurtig kylling i karry
- 4 kyllingebryster
- olie til stegning
- 2 spsk karry
- 1 tsk salt
- 1 dl piskefløde
- 1 dl vand
- 800 g frossen grøntsagsblanding
- friskkværnet peber
Start evt med at koge ris.
Steg kyllingen gylden på begge sider i olie i en stor pande eller gryde. Drys karry på og steg videre et par min. Tilsæt salt, peber, fløde, vand og rør rundt. Tilsæt grøntsagerne og rør lidt.
Læg låg på og lad simre i ca. 15 minutter.
Kyllingen skal være gennemstegt og grøntsagerne gennemvarme.
Smag til med salt og peber og server.