Krydrede majskolber

Lækre krydrede majskolber, rig på smag og ser flot ud. Lav evt dine majs på grillen, hvis vejret tillader det. Det tager kun ca 15 min, lad bladene blive på.
Arbejdstid 10 min
Tilberedningstid 22 min
Samlet tid 44 min
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 4 majskolber
  • 3 spsk spsk creme fraiche 38%
  • 1 spsk mayonaise
  • 4 spsk fintrevet mild cheddar
  • 0,5 tsk røget paprika
  • 0,25 tsk cayennepeber
  • 2 tsk limesaft (eller citron)
  • 2 spsk finthakket koriander
  • 0,5 tsk saltflager
  • lidt friskkværnet peber

Sådan gør du 

  • Kog majsene i letsaltet vand i 12 min. Bland mayonaise og creme fraiche sammen. Tilsæt krydderier, lime, koriander, ost og rør godt sammen.
  • Smør først de møre lune majs med creme fraiche og mayo blandingen og vend dem derefter i krydderierne. Server majsene varme.
0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering