Go Back
+ servings
Amerikanske pandekager

Brunch pandekager

En helt klassisk opskrift på amerikanske brunch pandekager som de er bedst. Spis dem med ahornsirup og frugt.
Arbejdstid 30 min
Samlet tid 30 min
Ret Brunch pandekager, Pandekager
Antal 12 stk

Ingredienser

  • 4 dl kærnemælk
  • 1 æg
  • 250 g hvedemel
  • 1 tsk natron
  • 3 tsk sukker
  • 0,5 tsk salt
  • smør til stegning

Sådan gør du 

  • Pisk æg og kærnemælk sammen.
  • Bland alle de tørre ingredienser og pisk blandingen i skålen lidt af gangen.
  • Smelt en smule smør i en pande og tilsæt ca 1/3 dl dej per pandekage. Pas på ikke at have for meget varme på blusset. Vend pandekagen når når den bliver gylden. De skal ca have to min på hver side.
Amerikanske pandekager