
Mysli, bagt i ovn
Denne mysli er gylden, sød og rigtig sprød. Den er helt uden sammenligning og så er den meget nem at lave.
Pas på, den forsvinder hurtigt.
Ingredienser
- 1 dl mandler
- 1 dl hasselnødder
- 2 dl blandede frø og kerner f.eks sesamfrø, solsikkekerner, hørfrø, græskarkerner)
- 3 dl grovvalsede havregryn
- 150 g honning
- 50 g smør
Sådan gør du
- Hak mandler og hasselnødder groft.
- Smelt honning og smør op i en gryde, tilsæt nødder, frø, kerner og havregryn i gryden og vend godt rundt. Spred blandingen ud på en bageplade med bagepapir og bag i en 150 grader ovn i ca. 20 – 25 min, til det hele er godt gyldent. Pas på det ikke bliver for mørkt. Så smager det brændt.
- Tag det ud af ovnen og skil det ad. Lad det køle helt af før det opbevares i en lufttæt beholder. Holdbarhed i op til et par uger.

Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!