Mysli, bagt i ovn

Denne mysli er gylden, sød og rigtig sprød. Den er helt uden sammenligning og så er den meget nem at lave. Pas på, den forsvinder hurtigt.
Forb. tid 35 min
Tilb. tid 35 min
Samlet tid 1 t 10 min
Ret bagt i ovn, Mysli, ovnbagt mysli
Antal 7 dl

Ingredienser

  • 1 dl mandler
  • 1 dl hasselnødder
  • 2 dl blandede frø og kerner f.eks sesamfrø, solsikkekerner, hørfrø, græskarkerner)
  • 3 dl grovvalsede havregryn
  • 150 g honning
  • 50 g smør

Sådan gør du
 

  • Hak mandler og hasselnødder groft.
  • Smelt honning  og smør op i en gryde, tilsæt nødder, frø, kerner og havregryn i gryden og vend godt rundt. Spred blandingen ud på en bageplade med bagepapir og bag i en 150 grader ovn i ca. 20 – 25 min, til det hele er godt gyldent. Pas på det ikke bliver for mørkt. Så smager det brændt.
  • Tag det ud af ovnen og skil det ad. Lad det køle helt af før det opbevares i en lufttæt beholder. Holdbarhed i op til et par uger.
0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering