Marineret rødbedesalat
INGREDIENSER
- 1 kg rødbeder
- 1 laurbærblad
- 1 tsk salt
- 2 spsk olivenolie
- 1 dl balsamico eddike
- 4 spsk akaciehonning
- 0,5 tsk chilipulver
- 0,25 tsk støt ingefær
- 1 tsk sennepsfrø.
- 0,25 tsk støt nelliker
- 0,25 tsk kanel
- 0,25 tsk peber
- 400 g mozzarella (eller feta)
- 200 g rucola
Arbejdstid20min |
Ventetid80min |
Samlet tid100min |
personer |
|
|
SÅDAN GØR DU
- Vask rødbederne og kog dem i en gryde med vand, laurbærblad og salt ca i 20 min indtil de er møre, men stadig har lidt bid. Test med ved at stikke i dem med en lille kniv. Obs de skal gerne have nogenlunde samme størrelse, for et ensartet kogeresultat.
- Når rødbederne er møre, skyl dem under den kolde hane, og smut derefter skrællen af. Brug evt handsker. Skær rødbederne i tern.
- Bland marinaden af de øvrige ingredienser, tilsæt rødbedetern og lad dem hvile i minimum 1 time.
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!