Marineret rødbedesalat

Marineret rødbedesalat
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Rødbeder er en dejlig grøntsag og de bliver kun bedre af at blive marineret. Denne passer rigtigt godt som tilbehør til and og oksekød, men er også skøn som frokostret.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt
Marineret rødbedesalat
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Rødbeder er en dejlig grøntsag og de bliver kun bedre af at blive marineret. Denne passer rigtigt godt som tilbehør til and og oksekød, men er også skøn som frokostret.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt

INGREDIENSER

Arbejdstid20min
Ventetid80min
Samlet tid100min
  • Sværhedsgrad nem
personer
Arbejdstid20min
Ventetid80min
Samlet tid100min
  • Sværhedsgrad nem
personer

SÅDAN GØR DU

  1. Vask rødbederne og kog dem i en gryde med vand, laurbærblad og salt ca i 20 min indtil de er møre, men stadig har lidt bid. Test med ved at stikke i dem med en lille kniv. Obs de skal gerne have nogenlunde samme størrelse, for et ensartet kogeresultat.
  2. Når rødbederne er møre, skyl dem under den kolde hane, og smut derefter skrællen af. Brug evt handsker. Skær rødbederne i tern.
  3. Bland marinaden af de øvrige ingredienser, tilsæt rødbedetern og lad dem hvile i minimum 1 time.
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *