Gullasch

Gullasch
Stem: 3
Bedømmelse: 4.67
Dig:
Bedøm denne opskrift
Denne gullasch har masser af paprika, saft og kraft. Den smager skønt og vil imponere både til hverdag og gæstemiddag.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt
Gullasch
Stem: 3
Bedømmelse: 4.67
Dig:
Bedøm denne opskrift
Denne gullasch har masser af paprika, saft og kraft. Den smager skønt og vil imponere både til hverdag og gæstemiddag.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt

INGREDIENSER

Arbejdstid30 min
Ventetid1time
Samlet tid1,5time
personer
Arbejdstid30 min
Ventetid1time
Samlet tid1,5time
personer

SÅDAN GØR DU

  1. Steg først løgene klare i en smule smør. Tag dem op af gryden. Tilsæt resten af smørret i gryden og brun herefter kødet i mindre portioner ad gangen.
  2. Rør paprika ud i grydens fedtstof. Drys mel over. Kom løgene tilbage i gryden. Tilsæt gulerødder, salt, peber, laurbærblade samt kommen.
  3. Rør tomatpuré ud i lidt af bouillonen og hæld det i gryden sammen med resten af bouillonen. Lad det hele simre under låg til kødet er mørt. Ca 1 time. Fjern så låget og lad væsken koge lidt ind, før piskefløden tilsættes. Lad det simre endnu nogle minutter og smag til. Server retten med en god klat cremefraiche og hjemmelavet kartoffelmos.
2 replies
  1. Flemming Therkelsen
    Flemming Therkelsen says:

    Hej Opskrifteriet

    Har i dag fuldt jeres opskrift på gullasch, og den blev helt fantastisk, faktisk den bedst jeg har lavet til dato. Tak for opskriften:))))

    Flemming

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *