Vaniljemuffins med chokoladestykker
Luftige bløde muffins med lækre chokolade stykker. Passer perfekt til en god kop kaffe. Kan fryses ned, hvis der er nogen tilbage.
Ingredienser
- 50 g smør
- 2 æg
- 150 g rørsukker
- 175 g hvedemel
- 2 tsk bagepulver
- 2 tsk vaniljesukker
- 1,5 dl mælk
- 100 g chokolade chips eller groft hakket chokolade
Sådan gør du
- Smelt smørret klart og lad det køle lidt af.
- Pisk æg og rørsukker luftigt, tilsæt det afkølede smør. Bland mel, bagepulver, vaniljesukker og mælk i dejen. Hak chokoladen og vend den i dejen.
- Fyld 10 store muffinforme 2⁄3 op. Bag i ovnen ca. 20 minutter ved 200°. Lad kagerne afkøle på en rist.
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!