
Hindbærmuffins med hvid chokolade
Disse muffins er lækre søde med en smule syrlighed fra hindbær samt bløde stykker af hvid chokolade. De er toppet med den lækreste hindbærcreme.
Ingredienser
- 50 g smør
- 2 æg
- 150 g rørsukker
- 175 g hvedemel
- 2 tsk bagepulver
- 1,5 dl mælk
- 70 g hvid chokolade
- 20 friske hindbær
Frosting
- 15 friske hindbær
- 250 g flormelis
- 125 g usaltet smør
- 200 g flødeost naturel
Sådan gør du
- Smelt smør klart og lad det køle af. Pisk æg og rørsukker luftigt, tilsæt det afkølede smør. Bland mel, bagepulver og mælk i dejen. Hak chokolade og vend den i dejen. Fyld 10 store muffinforme 2⁄3 op, kom 2 hindbær i hver. Bages ca 20 minutter ved 200 grader. Lad kagerne afkøle på en rist.
- Mos hindbær og sigt dem, så kernerne ikke kommer med. Pisk smør og flødeost sammen. Tilsæt flormelis og pisk frostingen luftig. Tilsæt hindbærsaft meget lidt ad gangen. Frostingen må ikke blive for tynd. Hvis den bliver for tynd kan der tilsættes mere flormelis.
- Fyld frosting i en sprøjtepose og dekorer de afkølede kager.

Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!