Tunmousse

Denne opskrift smager fantastisk og er meget nem at lave. Skal du have gæster, kan den laves 1-2 dage i forvejen.
Arbejdstid 15 min
Tilberedningstid 2 min
Samlet tid 19 min
Antal 8 personer

Ingredienser

  • 3 dåser tun i olie
  • 200 g blødt smør
  • 1 dl cremefraiche 18%
  • 1 finthakket forårsløg
  • 2 tsk friskpresset citronsaft
  • 0,5 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du 

  • Dræn olien fra tunen og kom den i en skål. Findel tunen med en gaffel og tilsæt smør, cremefraiche, citronsaft, forårsløg, salt og friskkværnet peber. Pisk det hele sammen med elpisker og smag til.
  • Hæld moussen i en skål. Stil den tildækket i køleskabet i mindst 2 timer. Server med lidt salat, citronskive og flute.
0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering