![Gulerod og kokosmælksuppe](https://opskrifteriet.dk/wp-content/uploads/2020/09/gulerod-og-kokosmaelksuppe.jpg)
Gulerod og kokosmælksuppe
Denne cremede suppe har en skøn sødme fra gulerod og en snert af kokos. Krydderierne giver suppen kraft og kant. En favorit hos både voksne og børn.
Ingredienser
- 2 finthakkede løg
- 1 tsk olivenolie
- 0,5 kg gulerødder i tern
- 3 fed hvidløg
- 2 tsk koriander
- 2 tsk spidskommen
- 1 tsk paprika
- 8 dl hønseboullion
- 1 dl kokosmælk
- 1 tsk salt
- friskkværnet peber
Pynt
- 4 spsk kokosmælk
- koriander eller bredbladet persille
- lidt salt og friskkværnet peber
- 100 g græskarkerner
Sådan gør du
- Hæld olie og løg i en gryde og steg løgene bløde og klare.
- Tilsæt hvidløg, spidskommen, koriander, paprika og gulerødder. Rør rundt et par minutter.
- Tilsæt derefter 8 dl. hønseboullion. Lad det simre til gulerødderne er møre og blend det så grundigt. Tilføj kokosmælk, salt og peber. Pynt med lidt kokosmælk, græskarkerner, salt og friskkværnet peber. Server med godt brød.
![Gulerod og kokosmælksuppe](https://opskrifteriet.dk/wp-content/uploads/2020/09/gulerod-og-kokosmaelksuppe.jpg)
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!