Paneret laks med parmesan

Paneret laks med parmesan
Paneret laks med parmesan

Paneret laks med parmesan

En hurtig og lækker fiskeret. Parmesan ostens salte og kraftige smag giver laksen en god karakter, perfekt supleret med en knasende sprød gylden overflade.
Forb. tid 5 min
Tilb. tid 20 min
Samlet tid 40 min
Ret Paneret laks med parmesan
Køkken Aftensmad, Fisk, Hurtig aftensmad
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 1 æg
  • 4 laksefileter uden skind
  • 50 g pankorasp (eller alm rasp)
  • 50 g Parmesan ost fint revet
  • 2 tsk tørrede blandede italienske urter

Sådan gør du
 

  • Tænd ovnen på 180 grader.
  • Pisk æg med 2 spsk vand i en dyb tallerken. Bland rasp , parmesanost og tørrede urter i en anden dyb tallerken.
  • Pensl laksefileter med pisket æg og læg et lag rasp blanding oven på. Placer stykkerne på en smurt bageplade . Bag i 12 til 15 min, ikke længere end højst nødvendigt.
Tried this recipe?Let us know how it was!
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering