Honning og ingefær grillet laks
Disse gyldne stykker laks er marineret i skøn asiatisk inspireret marinade med ingefær, honning og teriyaki sauce. Laksen smager skønt i en salat eller med ris og grøntsager.
Ingredienser
- 2 stykker laks
- 4 spsk flydende honning
- 5 spsk teriyaki sauce
- 1 cm finthakket frisk ingefær
- 1 fed presset hvidløg
- 2 spsk friskpresset citronsaft
- sorte og hvide sesamfrø
- olie til stegning
Sådan gør du
- Bland teriyaki sauce, honning, hvidløg, ingefær og citronsaft. Hæld marinaden i en frysepose sammen med laks. Læg posen i køleskabet i 30 min eller længere.
- Steg laksen på grillen (fordel gerne lidt olie på grillristen med lidt køkkenrulle) eller steg laksen på en pande, gerne grillpande i lidt olie. Hæld løbende mere marinade over laksen, imens den steger. Laksen skal kun lige akkurat være gennemstegt
- Drys med lidt sesamfrø og server med en god salat, ris eller grillede grøntsager.
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!