Honning og ingefær grillet laks

 

Honning og ingefær grillet laks

Honning og ingefær grillet laks

Disse gyldne stykker laks er marineret i skøn asiatisk inspireret marinade med ingefær, honning og teriyaki sauce. Laksen smager skønt i en salat eller med ris og grøntsager.
Arbejdstid 10 min
Tilberedningstid 10 min
Samlet tid 20 min
Ret Honning marineret grillet laks
Antal 2 personer

Ingredienser

  • 2 stykker laks
  • 4 spsk flydende honning
  • 5 spsk teriyaki sauce
  • 1 cm finthakket frisk ingefær
  • 1 fed presset hvidløg
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • sorte og hvide sesamfrø
  • olie til stegning

Sådan gør du 

  • Bland teriyaki sauce, honning, hvidløg, ingefær og citronsaft. Hæld marinaden i en frysepose sammen med laks. Læg posen i køleskabet i 30 min eller længere.
  • Steg laksen på grillen (fordel gerne lidt olie på grillristen med lidt køkkenrulle) eller steg laksen på en pande, gerne grillpande i lidt olie. Hæld løbende mere marinade over laksen, imens den steger. Laksen skal kun lige akkurat være gennemstegt
  • Drys med lidt sesamfrø og server med en god salat, ris eller grillede grøntsager.
Honning og ingefær grillet laks
0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering