Go Back
+ servings

Paneret laks med parmesan

En hurtig og lækker fiskeret. Parmesan ostens salte og kraftige smag giver laksen en god karakter, perfekt supleret med en knasende sprød gylden overflade.
Arbejdstid 5 min
Tilberedningstid 20 min
Samlet tid 40 min
Ret Paneret laks med parmesan
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 1 æg
  • 4 laksefileter uden skind
  • 50 g pankorasp (eller alm rasp)
  • 50 g Parmesan ost fint revet
  • 2 tsk tørrede blandede italienske urter

Sådan gør du 

  • Tænd ovnen på 180 grader.
  • Pisk æg med 2 spsk vand i en dyb tallerken. Bland rasp , parmesanost og tørrede urter i en anden dyb tallerken.
  • Pensl laksefileter med pisket æg og læg et lag rasp blanding oven på. Placer stykkerne på en smurt bageplade . Bag i 12 til 15 min, ikke længere end højst nødvendigt.