Oreo kage

Denne Oreo kage er lavet som en cheesecake og den smager helt fantastisk. Den er cremet og let, med masser af Oreo knas. Den bedste Oreo kage i mine øjne.
Arbejdstid 30 min
Tilberedningstid 4 t
Samlet tid 4 t 30 min
Ret Oreo kage
Antal 12 stykker

Udstyr

  • En ca 20 cm rund springform eller hvis du har en udtræksring med chokoladefolie.

Ingredienser

  • 450 g oreo
  • 75 g smeltet usaltet smør
  • 300 g stuetempereret flødeost
  • 300 ml piskefløde
  • 150 g hvid chokolade
  • 2 blade husblas

Sådan gør du
 

  • Smør ca 20 cm rund springform eller hvis du har en udtræksring med chokoladefolie.
  • Fjern fyldet i nogle af dine Oreos, indtil du har ca 200 g rene kiks. Smid fyldet ud. Knus dine oreos fint og hæld dem i en skål. Tilsæt smeltet smør og bland godt indtil det hænger sammen.Tryk blandingen ned i bunden af din form. Sæt den i køleskabet, mens du laver cheesecake blandingen.
  • Læg husblas i blød i koldt vand ca 10 min. Skær resten af ​​dine Oreos i halve stykker, på nær 4-5 stykker som knuses fint til pynt.
  • Tag husblas op af det kolde vand og lad det dryppe af. Læg det i en skål og lad det smelte over et vandbad, dvs en gryde med næsten kogende vand. Smelt også chokoladen over vandbad i en anden skål.
  • Pisk flødeost godt og tilføj husblas og smeltede chokolade, rør indtil det er helt jævnt.
  • Pisk fløden til det lige akkurat bliver til skum, vend derefter forsigtig flødeost-blandingen i flødeskummet. Vend forsigtigt de halve stykker Oreos i blandingen. Hæld det hele over den forberedte kiksebund. Fordel blandingen jævnt med en paletkniv, indtil overfladen er glat og jævn.
  • Opbevares i køleskab i mindst 4 timer, helst natten over. Pynt med fint knuste Oreos.
2 Kommentarer

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering