Nem rødkål

Nem rødkål
Nem rødkål

Nem rødkål

Denne rødkål er nem at lave og smager langt bedre end købe-rødkål. Arbejdstiden er minimal og du skal bare røre lidt ind i mellem.
Forb. tid 15 min
Tilb. tid 3 min
Samlet tid 21 min
Ret hurtig rødkål, nem rødkål
Køkken Julemad, Tilbehør til aftensmad
Antal 8 personer

Ingredienser
  

  • 1 kg rødkål
  • 120 g smør
  • 1 dl lagereddike
  • 1,5 tsk salt
  • 2,5 dl koncentreret ribssaft
  • 3 spsk sukker
  • 2 spsk fedt fra and eller flæskesteg
  • 1 spsk ribsgele
  • 4 stk kryddernelliker
  • 0,5 tsk kommen

Sådan gør du
 

  • Skær rødkål i tynde korte strimler. Smelt smør ved middel varme i en gryde og kom kålen ved. Rør rundt indtil kålen er faldet sammen.
  • Tilfør ribssaft, eddike, salt og krydderier. Lad kålen simre helt roligt i mindst to timer med låg over. Rør ind i mellem. Tilsæt evt mere saft, hvis den koger tør.
  • Smag til med ribsgele, stegefedt, sukker og salt.
Tried this recipe?Let us know how it was!
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering