Grov øllebrød med kerner

 

Grov øllebrød med kerner

Grov øllebrød med kerner

Jeg er vild med kerner i øllebrød, de knaser, er sunde og mætter rigtigt godt. Denne nemme øllebrød har kun 4 ingredienser og har den helt rigtige luksus smag af hvidtøl og sødme.
Arbejdstid 15 min
Tilberedningstid 15 min
Samlet tid 30 min
Ret Grov øllebrød med kerner

Ingredienser

  • 500 g groft brød med mange kerner
  • 33 cl hvidtøl
  • 5 dl vand, ca
  • 3 tsk vaniljesukker
  • 100 g brun farin, cirka efter smag.

Sådan gør du 

  • Hak brødet i små tern og læg i 5 dl vand nogle timer eller gerne natten over. Daggammelt eller tørt brød kan sagtens bruges.
  • Tilsæt hvidtøl, vaniljesukker og brun farin.
  • Lad øllebrøden simre uden låg i 10 min. Rør godt rundt i gryden til massen er ensartet.
  • Mange spiser øllebrød med flødeskum. Jeg fortrækker med minimælk, friske bær og hakkede nødder. Min søn elsker øllebrøden med kanel og æbletern. Farmand kan lide den med lidt revet citron eller appelsinskal. Mulighederne er mange, du finder sikkert din egen favorit.
Grov øllebrød med kerner
0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering