Kantarelsuppe

Kantarelsuppe
Kantarelsuppe

Kantarelsuppe

Kantareller giver en meget lækker smag i denne dejlige fyldige suppe med muskatnød og citron. Spis godt brød til med citronsmør.
Forb. tid 15 min
Tilb. tid 25 min
Samlet tid 50 min
Køkken Aftensmad, Efterårsmad, Festmad, Forret, Gæster til middag, Hurtig aftensmad, Suppe, Vegetar mad
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 30 g smør
  • 400 g rensede kantareller
  • 0,5 finthakket løg
  • 2 spsk hvedemel
  • 1 dl tør hvidvin
  • 6 dl vand
  • 1 terning hønsebouillon
  • 0,25 tsk reven muskatnød
  • 2 dl fløde
  • groft salt
  • friskkværnet peber
  • 0,5 øko citron, skal herfra
  • evt lidt friske krydderurter

Sådan gør du
 

  • Skær kantarellerne i små stykker. Smelt smørret på høj varme i en gryde. Steg kantarellerne lidt, tilsæt løg og steg videre ca 2 min. Drys mel henover og tilsæt hvidvin. Lad det simre i ca 2 min.
  • Tilsæt vand, muskatnød og bouillon, kog videre i ca 10 min under omrøring. Tilsæt fløde og evt friske krydderurter. Kog op under omrøring og smag til med citronskal, salt og peber.
Tried this recipe?Let us know how it was!
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering