Tagliatelle med kantareller

Tagliatelle med kantareller
Tagliatelle med kantareller

Tagliatelle med kantareller

En dejligt let ret med masser af smag. Kan laves med alle typer spise svampe. Smørstegte svampe med citron, løg og hvidløg er en nem og klassisk ret.
Forb. tid 15 min
Tilb. tid 20 min
Samlet tid 40 min
Køkken Aftensmad, Efterårsmad, Gæster til middag, Hurtig aftensmad, Vegetar mad
Antal 2 personer

Ingredienser
  

  • 250 g frisk tagliatelle
  • 200 g rensede kantareller
  • 0,5 finthakket løg
  • 1 fed finthakket hvidløg
  • 250 ml piskefløde
  • 0,5 øko citron, skal herfra
  • 1 håndfuld hakket bredbladet persille
  • groft salt
  • friskkværnet peber
  • smør til stegning
  • parmesan

Sådan gør du
 

  • Sæt vand over til pastaen, tilsæt salt.
  • Varm en sliplet pande op på højeste blus og tilsæt en god klat smør. Når panden er rigtig varm steg de rengjorte svampe. Tilsæt finthakket løg og hvidløg og steg kortvarigt. Hæld piskefløden i og lade det simre til væsken er reduceret lidt, ca 5-10 min. Smag til med salt og peber.
  • Kog den friske pasta efter anvisning. Tilsæt citronskal og pasta i saucen, drys persille og masser af friskrevet parmesan.
Tried this recipe?Let us know how it was!
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering