Sunde æble og nødde muffins
Her er nogle lækre muffins i en sundere version med æbler, nødder og havregryn. De smager dejligt og mætter faktisk også en del. Dejlige som dessert eller mellemmåltid.
Ingredienser
- 3 æg
- 3 dl finevalsede havregryn
- 1 tsk kanel
- 0,25 tsk salt
- 2 spsk honning
- 1 stang vanilje, korn herfra
- 2 tsk bagepulver
- 30 g kokosolie (eller smeltet afkølet smør)
- 2 æbler i tern
- 50 g hakkede nødder gerne valnød eller mandler
Sådan gør du
- Bland æg, havregryn, kanel, salt, honning, vanilje, bagepulver og olie/ smør. Tilsæt æblestykker, hakkede nødder og rør det hele sammen. Hæld dejen i forme.
- Bag ved 200 grader varmluft i ca 15-20 min, men hold øje og brug en pind til at stikke med, om dejen klæber.
Det er altid spændende med nye opskrifter. Jeg skal prøve sunde æbler og nødder.Som er unden mel og sukker.
Det lyder godt, jeg håber du bliver glad for min opskrift.
Kan de fryses?
Jeg er ved, at bage dem.
Hvor længe kan de holde, hvis de ikke fryses?
Glæder mig til, at smage dem
Hej Marianne. Jeg har ikke testet holdbarhed, men jeg vil mene, at de holder i 3-4 dage. Ellers egner de sig fint til at komme på frost. Mvh Vibeke
Jeg har lige bagt dem og smagt dem. De er lækre og nemme at lave.
Det er jeg rigtigt glad for at høre!!!! De er også meget vellidt hjemme hos os 😉 Udfordringen kan godt være, at ikke spise for mange. Nogle gange fryser jeg resten af mine muffins ned…så kommer vi ikke til at spise for mange. De bedste hilsener Vibeke