Hurtig tortillas med sprød fisk

 

Hurtig tortillas med sprød fisk

Lav en hurtig lækker tortilla med skønne sprøde stykker fisk, lime og chili dressing samt spicy grøntsagsfyld. God mad behøver ikke tage lang tid at lave.
Arbejdstid 20 min
Samlet tid 20 min
Ret Hurtig tortillas med sprød fisk
Antal 4 personer

Ingredienser

Fisk

  • 400 g hvid fisk (filet) feks torsk, sej eller pangasius
  • 2 tsk salt
  • 3 dl mel, cirka
  • 2 sammenrørte æg
  • 3 dl pankorasp, cirka
  • Olie til stegning

Dressing

  • 6 spsk cremefraiche
  • 4 spsk mayonnaise
  • 1 knsp chili (kan udelades)
  • 4 spsk frisk limesaft
  • salt

Fyld

  • 3 dl snittet babyspinat blade
  • 1 dl finthakket koriander
  • 1 finthakket grøn chili (eller jalapeno)
  • 1 finthakket salatløg
  • 1 lime, saft herfra
  • salt

Andet

  • 8 tortillas

Sådan gør du 

  • Skær fisken i små stykker. Krydr dem med salt. Vend dem i mel, derefter i pisket æg og til sidst i rasp. Steg dem gyldne og sprøde i rigelig olie på en varm pande. Lad dem dryppe af på køkkenrulle.
  • Bland fyldet sammen og smag til med lidt salt. Bland ingredienserne sammen til dressingen og smag til med salt.
  • Saml din tortilla med først fyld, derefter dressing og til sidst fisk.
0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering