Hurtig tortillas med sprød fisk
Lav en hurtig lækker tortilla med skønne sprøde stykker fisk, lime og chili dressing samt spicy grøntsagsfyld. God mad behøver ikke tage lang tid at lave.
Ingredienser
Fisk
- 400 g hvid fisk (filet) feks torsk, sej eller pangasius
- 2 tsk salt
- 3 dl mel, cirka
- 2 sammenrørte æg
- 3 dl pankorasp, cirka
- Olie til stegning
Dressing
- 6 spsk cremefraiche
- 4 spsk mayonnaise
- 1 knsp chili (kan udelades)
- 4 spsk frisk limesaft
- salt
Fyld
- 3 dl snittet babyspinat blade
- 1 dl finthakket koriander
- 1 finthakket grøn chili (eller jalapeno)
- 1 finthakket salatløg
- 1 lime, saft herfra
- salt
Andet
- 8 tortillas
Sådan gør du
- Skær fisken i små stykker. Krydr dem med salt. Vend dem i mel, derefter i pisket æg og til sidst i rasp. Steg dem gyldne og sprøde i rigelig olie på en varm pande. Lad dem dryppe af på køkkenrulle.
- Bland fyldet sammen og smag til med lidt salt. Bland ingredienserne sammen til dressingen og smag til med salt.
- Saml din tortilla med først fyld, derefter dressing og til sidst fisk.
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!